За съжаление, края на празничния сезон настъпи неочаквано бързо и по този случай нашия екип реши да събере и сподели с вас, няколко прости съвета за по-успешна година от предишната.

1. Фокусирайте се върху само едно нещо в даден момент. Колкото по-малко концентрирани сте, толкова по-малък напредък ще постигнете. Завършете един проект и след това преминете към друг. Не се опитвайте да носите две дини под една мишница!

2. Фокусирайте се върху няколко социални медии и канали. Ако достигате до твърде тясна аудитория и нямате подходящия екип, който да ви подкрепя и помага, малко вероятно е да напреднете в разпространението и разрастването на вашия бизнес.

3. Искайте авансови плащания. За да избегнете всякакви неприятни ситуации, постарайте се винаги да получавате авансови плащания от клиентите ви. Нашия екип редовно изисква поне 50% от определената сума за съответната поръчка като предплата преди започване на изработването ѝ.

4. Помагайте на хора безплатно. Предоставянето на различни безплатни консултации и предлагането на безплатни средства и мостри ще ви помага в изграждането на вашия авторитет, разбирателство и доверие сред клиентите ви.

5. Прекарвайте време офлайн. Независимо дали става дума за вашето семейство, приятели, екип или събития, времето прекарано извън глобалната мрежа и модерния дигитален свят е винаги полезно и приятно.

6. Научете се да убеждавате. Ако наистина искате да постигнете висок успех във вашия бизнес задължително се научете как трябва да убеждавате хората в заобикалящата ви среда.

7. Бъдете последователни. Ако искате винаги да постигате целите ви, не можете да позволите непоследователността да ви спре. Съветваме ви да създадете собствен детайлен график и да се придържате максимално към него.

8. Пазете своето здраве. Няма да е възможно да управлявате своя бизнес, ако сте болен.

9. Почивайте достатъчно. Стремете се да отделяте по 7:30-8 часа през нощта за сън и ако е възможно, отделяйте време за почивки през деня.

10. Забавлявайте се! Смейте се много и се наслаждавайте колкото е възможно повече на живота ви, защото никога не знаете какво ще се случи в утрешния ден.

Имате нужда от помощ с установяването на вашия бизнес? Или просто имате нужда от още полезни съвети от нашия сплотен екип? Не се замисляйте, а веднага се свържете с нас ТУК или ни се обадете на +359 88 8836 849 за индивидуална консултация относно вашата реклама!

Leave a comment