Не е тайна, че много компании се отказват от услугите на графичните дизайнери, което би им помогнало да обединят марката им и нейната правилна визуална комуникация. Те изглежда имат много евтини или безплатни опции, които могат да повлияят на целевата група. В края на краищата има PowerPoint или сайтове, предлагащи готови дизайни …

Може би основната причина за това е, просто да не сте наясно с важността на добрата визуална идентификация и следователно – графичния дизайнер. Тук сме ви приготвили 10 причини, поради които наистина трябва да наемете професионален графичен дизайнер за вашия бизнес.

time is money

Ще пестите време

Като собственик на бизнес, вероятно имате много в ума си. Така че, защо бихте загубили времето си, за да излезете с ново лого за вашата марка, да направите презентация в PowerPoint или да разработите друга брошура? Няма причина да научите нов софтуер от нулата.

Всичко това може да бъде направено от специализиран графичен дизайнер, чиято задача е да създава нови решения за вашия бизнес. Наемането му ще ви позволи да се съсредоточите върху вашите отговорности, задачи и умения.

Искате да получите нова преспектива

Дори ако сте 100% сигурни в това, което очаквате от проекта, струва си да погледнете на него от нов и свеж ъгъл. Можете да видите как креативен човек, който не е обвързан с бизнеса ви, го възприема. Това отваря нови възможности за вашата марка, които не сте познавали преди. Brainstorming с графичен дизайнер е това, от което се нуждаете. Не забравяйте, че професионалният графичен дизайнер слуша собственика на фирмата и прави всичко, за да се увери, че марката му получава най-доброто.

podgotvete se za bydeshteto

Подгответе бизнеса ви за бъдещето

Подготовката на бизнеса ви под променящия и развиващ се дигитално – информационен свят, който непрекъснато се движи към миниатюризация. Добрият дизайнер ще подготви визуалната ви идентификация дори за най-малките устройства, на които може да се намери марката ви. Обърнете внимание на високото качество, което той може да ви предостави.

Имате нужда от креативни решения

Често в работата по имиджа на фирмата ви ще възникват проблеми, които не могат да бъдат избегнати. Няма нови идеи за постигане на целите. Като собственик на бизнес започвате да се чудите как да достигнете до хората с продукта си и как да ги привлечете като клиенти.

Графичният дизайнер може да привлече вниманието на потребителите и клиентите ви по творчески начин. Показва нови решения за Вашия бизнес. Той съветва и преди всичко се фокусира върху визуалния аспект на комуникацията, който е най-силно повлиян от публиката.

Визуалната ви идентичност ще е константна

Това е един от най-важните въпроси, когато става дума за визуална комуникация. Има компании, които забравят за последователността в своите проекти. Всяка отделна част от идентификацията се създава с напълно различна концепция, използваща напълно различни цветове, шрифтове и пропорции. Това е огромна грешка!

Дизайнерът помага да се поддържа целостта на визуалната идентификация. Той изгражда и използва предварително подготвен наръчник, който съдържа информацията как да използвате логото, шрифтовете и цветовете на марката ви. Съгласуваността в тази област е доказателство за висок професионализъм. Отсъствието на подобен документ … по-добре да не коментираме.

profesionalno povedenie

Фирмата ви ще изглежда професионално

Известно е, че марката не е просто графика. Това е и стратегия, която е свързана с мисията на компанията и нейното послание. Дизайнерът ще отдели време, за да опознае вашата целева аудитория, вашата конкуренция и да разбере за вашия бизнес колкото е възможно повече, преди да започне работа. След това ще подготви професионални файлове за вас.

Фирмата ви ще бъде разпознаваема

Днес сме бомбардирани с хиляди реклами. Всеки иска да бъде забелязан. Добрият дизайнер знае как да направи вашата марка да бъде максимално разпознаваема, популярна и да се открои от конкуренцията. Силната марка се състои от последователни решения, които следват един по един. Лого, цвят, шрифт, оформление … Консистенция – всичко това увеличава вашето присъствие на пазара.

Ще получите резултатът, който очаквате

Графичният дизайнер ще ви помогне да постигнете целите си. Той ще ви помогне да достигнете до целевата си аудитория. Достатъчнo e да го снабдите с бизнес материали и добре координирани планове на целите ви. Останалата част принадлежи на графичния дизайнер, който ще подготви правилните проекти, започвайки от самото начало – от логото, през всички останали фирмени материали, от които компанията ви се нуждае.

poveche pechalbi

Печалбата ви ще се увеличи

Добре проектираните проекти ще достигнат до повече хора, така че вашата услуга или продукт ще бъде по-разпознаваем/а и по-вероятно да бъде препоръчан/а на други хора. Вашите продажби ще се увеличат значително и рекламата Ви ще се подобри.

Бизнесът ви ще вдъхновява

Добрият дизайн вдъхновява хората. Той ги привлича. Насърчава действията. Накарайте ги да искат да харчат пари за вашия продукт или услуга. Добрата визуална идентификация на компанията вдъхновява клиентите и служителите да действат и да я популяризират.

Заключение

Добрият графичен дизайнер е човек, който демонстрира своя опит, вашето доверие и вашите познания. Тъй като сте положили цялата тази упорита работа, дължите на себе си и на бизнеса си, да намерите най-подходящият графичен дизайнер, който да помогнете за популяризирането на това, което правите и услугите, които предлагате!

Трудно ви е да намерите подобен човек? Отзивчивият екип на рекламна агенция „КАКАДУ“ е готов винаги да помогне и да постави вашите нужди на първо място в неговият приоритетен списък.

Имате някакви въпроси към нас? Не се колебайте, а ни изпратете съобщение тук.

Leave a comment